EnglishSwedishThai

Köpvillkor

Allmänt

Maethaiwok.com är ett svenskt företag registrerat under företagsnman Check in Thai AB och företagsnummer 559002-5945 med sin registrerade adress på Götgatan 85b, 11662 Stockholm. maethaiwok.se säljer maträtter via internet till privatpersoner och företag i Sverige.

maethaiwok.se förmedlar beställningar av rätter samt dryck från beställaren (vidare kallad ”kunden”) till en av kunden vald restaurang inom kedjan Mae Thai Wok Restaurang. Respektive restaurant har specifika öppettider och kan även särskilja sig i form av olika möjligheter för att äta på plats och avhämtning. När order har lagts ansvarar den valda restaurangen för att ordern behandlas. maethaiwo.se arbetar kontinuerligt med att förebygga eventuell driftstörning, men kan inte ansvara för fördröjningar eller utebliven beställning till följd av tekniska problem.

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen på livsmedel är 12 % och för eventuella övriga produkter är momsen 25 %. maethaiwok.com är ständigt uppdaterad med uppgifter om produkter och ingredienser/allergener. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar och fel på prisuppgifter.Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Fel / prisändringar / slutförsäljning

maethaiwok.com reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls maethaiwo.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Rabatter

Eventuell rabattkod anges vid som kommentar till beställningen så dras rabatten i samband med ditt köp. Inga rabatter kan kombineras och gäller bara en gång per beställning och kund.
Nyttjas inte rabatten vid köpet utav anledningarna att ni inte är inloggad som medlem eller att ni inte har fyllt i rabattkoden i rabattkods rutan och klickat OK så kan vi inte lägga till denna i efterhand.
Rabatten utnyttjas på hela saldot och vid en retur drasrabatten av på den varan ni returnerar.

Kunduppgifter

Om du inte anger din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse, meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon produkt i din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss bör du kontrollera att uppgifterna om dig är aktuella. När du skapar ett konto här uppger du information som t ex namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Ångerrätt

Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt. Utdrag ur Konsumentverkets informationsbroschyr om Distans- och hemförsäljningslagen :
Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning

Kontaktuppgifter

Check in Thai AB
Org. nr. 559002-5945
Epost: checkinthai1@gmail.com or info@maethaiwok.com

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer