Mae Thai Wok Stockholm

Exotisk smak av Thailand i hjärtat av Stockholm

Mae Thai Wok presenterar original thailändsk mat i Stockholm med recept som matchar den verkliga smaken av Thailand. Mae Thai Wok har åtagit sig att ta en exotisk smak av Thailand till hjärtat av Stockholm.

https://www.facebook.com/360469827642916/videos/414751239955299

Menyn innehåller traditionella soppor, grillar och curryrätter, plus spännande signaturrätter. Njut av favoriter som galangal wok med det protein du väljer i doftande thailändska örter, curry gryta med ris i gul, grön eller röd currysås, stekt ris med nudlar eller thailändsk sallader. Vegetariska rätter och en omfattande lista över sidor finns också.

Matsalen på Mae Thai Wok restaurang har rena linjer, exponerad murverk, känsliga blommor och mjuk glöd från traditionella lyktor i thailändsk stil.

Med ett engagemang för högkvalitativa ingredienser och ett löfte om att slösa bort så lite som möjligt, erbjuder Mae Thai Wok restaurangen i Stockholm svenska thailändska matälskare ett utbud av utsökta thailändska mat.

Det familjedrivna teamet drivs av en passion för att servera hemliga thailändska delikatesser med tjänsten för att  erbjuda lunch och middag med en varm och tillfredsställande upplevelse. Du kan också ta med din favorit thai mat i Stockholm eller beställa hem via våra leverans partners online. Mae Thai Wok är en destination där menyn är säsongsbetonad och igenkännlig, detta hjärtliga thailändska köket finns över hela staden i Stockholm – Mariatorget, Skanstull, Odenplan och Fridhemsplan

Share: