EnglishSwedishThai
Thai Köket

Bästa delen av det thailändska köket

Mae Thai Wok erbjuder varm och kryddig thailändsk mat på de fyra bästa platserna i Stockholm – Mariatorget, Skanstull, Fridhemsplan och Odenplan. Vårt thailändska recept har vitlök, chili, citrongräs, citronsaft och färsk koriander.

Thailands traditioner vaknar till liv på Mae Thai Wok i Stockholm. Denna övergivna upplevelse av thailändsk mat nära dig kommer att ringa dig om och om igen. Mae Thai Wok har en mängd soppor, curryrätter, stekta grönsaker och nam phrik. Thailändsk mat kryddas ytterligare av galingale (khaa), black pepper, tamarind juice, jordnötter, kokosmjölk och ingefära. Eftersom en äkta thailändsk måltid på traditionellt sätt innebär mycket ansträngningar som skalning och huggning och dunkande, kräver det specifika tekniker och tid för att göra sig redo att serveras.

Mae Thai Wok strävar också efter att göra dina måltider grönare eftersom traditionell thailändsk mat innehåller massor av grönsaker. Eftersom ris är den viktigaste ingrediensen i thailändsk mat serverar vi ris med olika typer av nam phrik och soppor som tom yam soppa. Mae Thai Wok ger smak och tekniker av thailändsk mat till Stockholm genom att kombinera de nordliga och södra asiatiska ingredienserna och recept mycket noggrant och professionellt.

De berömda curry arna i Thailand tillverkas av experterna på Mae Thai Wok med ett speciellt urval av kryddor  för att anpassa dina smaklökar.

Den bästa delen av det thailändska köket är att det kan skräddarsys efter individuella smakpreferenser, särskilt på Mae Thai Wok där du kan anpassa din thailändska mat genom att välja det protein du väljer eller genom att hålla det vegetarian eller vegan.

Share:

Add comment: